Bruidstaart mag zeker niet ontbreken

Bruidstaart mag zeker niet ontbreken

Na een prachtige ceremonie zijn jullie vast toe aan een zoete lekkernij en wat is nou mooier dan een trouwerij verzegelen met een taart. Samen de taart aansnijden, het moment om te ontspannen en te genieten van jullie dag!

Binnen het arrangement zijn er meerdere mogelijkheden waaruit jullie kunnen kiezen. Vinden jullie een ronde taart met meerdere lagen mooi of misschien toch een vierkante taart met 2 lagen? Denken jullie misschien aan meerdere kleine taarten, cup cakes of petitfour. Kunnen jullie niet kiezen en willen jullie een gemende tafel met allerlei verschillende lekkernijen en smaken, het kan!

Afhankelijk van de hoeveelheid personen kan er gekeken worden naar de mogelijkheden binnen het vast concept. Jullie weddingplanner zal uitgebreid de mogelijkheden met jullie bespreken. 

De taart(en) en alle andere lekkernijen worden bijzonder gepresenteerd in de landelijke & romantische stijl waarin de mogelijkheden oneindig zijn. Mooie etagères, boomstamschijven, donutbord of misschien voor de kleintjes snoeptaartjes.... ik ga met jullie brainstormen. Wat past bij jullie als stel, welke smaken vinden jullie lekker? Aan elk detail wordt gedacht!