Fotograaf en/of Videograaf tijdens de Mooiste Dag!

Fotograaf en/of Videograaf tijdens de Mooiste Dag!

Trouwfotograaf en Videograaf Amanda en Giovanni

Trouwfotograaf te Veendam Amanda en Giovanni

Wat leuk dat jullie binnenkort gaan trouwen! Fijn dat je een stukje leest over ons, Amanda en Giovanni. Zo onopvallend mogelijk leggen wij jullie bijzondere dag vast, waarin we aandacht hebben voor de spontane en waardevolle momenten. Wij draaien graag op de achtergrond mee zodat jullie niet het gevoel krijgen de hele dag voor de camera te staan.

Wij verzorgen samen videografie zodat de bruiloft vanuit twee perspectieven vastgelegd kan worden en dronebeelden mogelijk zijn. Doordat we samen bruiloften vastleggen zijn we goed op elkaar ingespeeld. Daardoor is tevens de combinatie van videografie met fotografie mogelijk.

Houden jullie van poseren of juist niet? Vaak houden we een korte en gezellige video- met fotoshoot en leggen we de rest van de dag spontaan vast. Wat jullie ook kiezen, we leggen jullie mooiste dag vast in de stijl die past bij jullie!

Wanneer je op zoek bent naar een trouwvideograaf, dan is het belangrijk dat de stijl van je trouwvideo past bij je wensen. Wij zijn gespecialiseerd in filmische trouwvideo's met dronebeelden. Kies voor een trouwvideo als video trailer of een langere trouwfilm. Als jullie hier enthousiast van worden en ons willen boeken, neem dan zeker contact met ons op via de website Trouwvideo Cinema.

De Mooiste dag wil je natuurlijk op een speciale manier vastgelegd hebben. Het zien en horen van dierbaren op beeld blijft een bijzondere manier om jullie dag vast te leggen. Wij werken daarom met all-in pakketten waarbij naast de trouwvideo, de bijzondere momenten zoals speeches, optredens en de gehele ceremonie ook los worden geleverd.

 

Foto gemaakt door trouwfotograaf Amanda en Giovanni in Groningen

Trouwfotograaf Andrea

Andrea of te wel Dré

Howdy!

Ik ben Andrea, door velen ook wel ‘Dré’ genoemd. Woonachtig in Boven Pekela en een sucker for alles wat de naam Vintage draagt.

Ik heb ruime ervaring als bruidsfotograaf en het verveelt me geen moment!

Tijdens mijn werk als trouwambtenaar voor de gemeente Tynaarlo (ik was toen al een paar jaar met fotografie bezig) stond er een enorm enthousiaste fotograaf voor mij te ‘dansen’ en toen dacht ik; ‘ Hij heeft echt het leukste baantje op aarde, ik wil dat ook!’

Zelf kan ik het best omschreven worden als; empathisch, vrolijk (hoewel ik soms heeel chagrijnig kan kijken, maar zo zit mijn gezicht het lekkerst), relaxed, pietje precies, introvert maar ik kan ook erg uit de band springen.

Een paar steekwoorden die verder nog op mij van toepassing zijn: Rolschaatsen, Tattoos, Oldtimers, Vintage, Rock'n Roll, Whisky, Jaren '40/'50, Hotrods, Motoren.

Dansende meisjes
Dansende meisjes

Gaan jullie trouwen bij De Mooiste Dag? Dan ben ik misschien wel de fotograaf die jullie mooiste dag mag vastleggen.