Bijzonder Ambtenaar van de Burgerlijke stand

BABS. Want er moet getrouwd worden!

De Ceremonie is misschien wel het spannendste moment van de dag.

Het begin van een liefdevol feest, met de mooiste mensen om jullie heen. Een dag die draait alleen om jullie.

Een ceremonie kan op diverse manieren en smaken ingevuld worden, ieder levensverhaal is anders… soms met flink wat humor of toch een klein traantje.

Hoe zien jullie het voor je? Zoek een BABS die bij jullie past!

Sandra Talsma

Sandra Talsma Buitengewoon ambtenaar burgerlijke stand

In 2019 mocht ik Sjoerd en Sharon trouwen in hun eigen tuin. Zo professioneel als zij het hadden aangepakt kom je niet vaak tegen. Het organiseren van bruiloften is aan hen zeker toevertrouwd. Ieder bruidspaar is speciaal en uniek, daarom besteed ik alle tijd en aandacht aan jullie huwelijkssluiting. Het jawoord is het meest romantische, emotionele moment van de dag.

Dan wil je toch iemand die de ceremonie helemaal naar jullie wensen invult. Een bijzondere huwelijkssluiting valt of staat met de klik die het bruidspaar met hun trouwambtenaar heeft. Om te kijken of die er is, nodig ik jullie van harte uit voor een vrijblijvende kennismaking.

Sandra Talsma Bijzonder Ambtenaar van de Burgerlijke stand

Als jullie kiezen om mij als trouwambtenaar te nemen, zal er nog een uitgebreid gesprek volgen bij jullie thuis. In jullie eigen omgeving. Ik zal heel veel vragen gaan stellen, jullie ontvangen een vragenlijst en ik benader personen die jullie mij hebben aangewezen.

Zo krijg ik een compleet mogelijk beeld van jullie. We bouwen een band op en dat is essentieel om de ceremonie zo persoonlijk mogelijk te maken. Jullie openheid is mijn inspiratie om een mooie speech te schrijven. Jullie kunnen er op vertrouwen dat ik hier veel zorg en aandacht aan zal besteden.

Een zandceremonie, net even wat anders!

Jullie kunnen ook kiezen voor een zandceremonie. Een bijzondere verbintenis, geheel in eigen stijl gemaakt. Verschillende kleuren zand worden gebruikt, ieder kleur staat voor een persoon of gebaar, liefde en samensmelting is hier het kernwoord. Als jullie benieuwd zijn geworden naar mijn zandceremonie vraag dan gerust en ik zal jullie alles erover vertellen.

Annemieke de Jager

Annemieke de Jager Bijzonder Ambtenaar van de Burgerlijke stand

Lief bruidspaar,

Van harte gefeliciteerd met jullie verloving! Als trouwambtenaar neem ik jullie graag bij de hand voor de mooiste ceremonie. Wordt jullie trouwdag één groot feest? Dan maak ik graag onderdeel uit van jullie dag! Oprecht, persoonlijk, luchtig en met veel humor schrijf én vertel ik jullie unieke liefdesverhaal.

Als zelfstandig trouwambtenaar vertel ik jullie liefdesverhaal. Persoonlijk en met veel aandacht en humor geschreven. Ik haal er het maximale uit om jullie ceremonie zo bijzonder en compleet mogelijk te maken. Als echte Groningse ben ik nuchter ingesteld, ben ik open en eerlijk en is alles bespreekbaar naar jullie wens. Ook houd ik erg van humor en verwerk ik dit graag in een speech, om de ceremonie luchtig te houden. Het is belangrijk dat dit bij jullie past en jullie dit een goed gevoel geeft, een goede klik is het halve werk!

Mijn doel is dan ook om jullie, maar ook jullie gasten, een fijn en hartelijk gevoel te geven tijdens de ceremonie met hopelijk veel gelachen wellicht een traan (van geluk!).

Mag ik jullie trouwen? Heel graag!

Met een belafspraak zullen wij elkaar voor het eerst spreken en ben ik uiteraard benieuwd wie jullie zijn en wanneer de grote dag is. Na de belafspraak kom ik graag bij jullie thuis langs voor een nader kennismakingsgesprek.

Zeggen jullie ja tegen Babs van het Noorden? Dan noteer ik jullie trouwdag in mijn agenda en ontvangen jullie van mij een bevestiging. Graag plan ik dan een vervolgafspraak om mijn speech voor jullie zo goed mogelijk voor te bereiden. Ik zet jullie zelf individueel ook nog aan het werk om jullie nog beter te leren kennen, want ik wil graag een zo compleet mogelijk plaatje creëren.  We lopen jullie trouwdag door en wellicht kan ik jullie nog wat praktische tips of leuke ideeën meegeven.

Annemieke de Jager Bijzonder Ambtenaar van de Burgerlijke stand

Als echte Groningse ben ik nuchter ingesteld, ben ik open en eerlijk en is alles bespreekbaar naar jullie wens. Ook houd ik erg van humor en verwerk ik dit graag in een speech, om de ceremonie luchtig te houden.

Mijn doel is dan ook om jullie, maar ook jullie gasten, een fijn en hartelijk gevoel te geven tijdens de ceremonie met hopelijk veel gelachen wellicht een traan (van geluk!).

Ellie Norden

Ellie Norden BABS

Ik houd van de liefde. En in het bijzonder van het huwelijk. Het heeft iets magisch, iets prachtigs, maar ook iets heel serieus. Je belooft elkaar trouw tot de dood je scheidt. Je verbindt je aan elkaar. Je wil elkaar nooit meer kwijt. Je accepteert elkaar en blijft bij elkaar, ook als het moeilijk wordt. Dat magische van die belofte, maak ik graag heel speciaal en persoonlijk voor jullie.

Ik ben Ellie Norden. Ik ben 51 jaar en ik woon in het Drentse Beilen.
Ik woon daar met mijn man Menno, waar ik al 28 jaar mee getrouwd ben.
Onze kinderen zijn inmiddels uit huis, waardoor er ruimte is ontstaan voor nieuwe dingen. Sinds een jaar heb ik het roer helemaal omgegooid en ben ik werkzaam als trouwambtenaar, onder de naam Ik Beloof. Ik vind het het mooiste beroep wat er is!

Ik geniet van alle prachtige liefdesverhalen, het maken van een mooie, warme speech om uiteindelijk tot een ceremonie te komen die helemaal naar jullie wens is.

Vooraf aan jullie grote dag, neem ik de tijd om jullie te leren kennen. Na een kennismakingsgesprek kom ik bij jullie langs voor een voorgesprek. Daarin nemen we de hele ceremonie door, maar tijdens dit gesprek hoor ik ook graag jullie liefdesverhaal en alle dingen die jullie al met elkaar beleefd hebben.

Aan het einde van het voorgesprek geef ik jullie als aanstaand bruidspaar elk een invulboekje. In dat boekje staan vragen over jullie relatie, leuke weetjes over elkaar en er is ruimte om jullie liefde voor elkaar te verwoorden. De ingevulde boekjes stuur je terug naar mij zonder ze aan elkaar te laten lezen. De antwoorden verwerk ik dan in de speech. Dit geeft vaak wat extra informatie, leuke weetjes, soms tegenstrijdigheden en hartverwarmende liefdesverklaringen.

Daarnaast neem ik vaak ook contact op met jullie beste vrienden of familie. Zij hebben vaak hele mooie anekdotes en verhalen die de speech tot een prachtig en veelzijdig verhaal maken. Ik hou van een grapje en interactie met de gasten.

Mijn ceremonies zijn warm met een sprankje humor en emotie. Een ceremonie met een lach en een traan.

Ellie Norden BABS Foto: Sandra van der Kolk fotografie
Foto: Sandra van der Kolk fotografie
Uiteindelijk komen we samen tot een ceremonie die helemaal bij jullie past. Helemaal op die manier zoals jullie dat graag willen. Ik vind het een voorrecht om dat voor jullie te doen en getuige te zijn van de bezegeling van jullie liefde voor elkaar.